Skolan-Vänner-Tjej-Familj-Framtid

:'(

Jag vet inte vart jag ska börja nånstans, börjar nog med skolan först, som sagt bröder och syster säger att ja ska plugga hårt och få bra betyg i skolan, allt handlar inte om att lära sig i skolan utan man går i skolan för att få bra jobb tänk på det ni där ute! Det jag försöker säga att mina bröder och syster hade de inte bra i skolan eller det gick inte så bra i skolan på deras tid, jag var liten på den tiden de gick då inte så bra för de och nu när det är 2009 vill bröderna och syster att det ska gå bra för mig i skolan, jag gör mitt bästa men kanske inte får de toppen betygen jag kanske inte är så smarta som de andra, har inte dessa kunskaper som de har. Så varför klaga på mig hela tiden att ja ska klara skolan och allting det kanske är svårt på eran tid med, men ja försöker saker och ting förändras! Mitt internet stängs ju ner om några dagar ja vet inte här nästa vecka kanske? så ni behöver nog inte spendera er tid på min blogg mer... NU kmr vänner - jag vet inte om jag kan lita på någon de flesta har svikit mig, det känns som att jag inte har riktiga kompisar runt om mig utan det är som luft. ja vet inte vad ja ska göra ja har ingen riktig vän som sagt, vänner är allt man har! kompisar stannar kompisar går vad ska man göra när ingen förstår? Tjej - Jag har det svårt med tjejer nu för tiden, dåliga perioder dåliga dagar (deppdagar) man mår dåligt man behöver någon där fast den finns inte, kärlek är de mest skönaste känslan man kan ha för liksom att ha en tjej är att som äga hela världen för den tjejen man har är precis allt man har och den bästa som finns! Jag vill ha någon som är glad,omtänksam och snygg såklart, och accepterar mig och mina beslut! Familj - gud det är bara jag som är kvar i familjen, jag är den yngsta om 1 & haft år så tar ja studenten då ska ja nog flytta härifrån, mamma och pappa är skiljda och den älsta brorsan bor hemma också...mamma har alltid varit tjatig och högljud jag orkar verkligen inte med detta alla klagar också på mig..jag kanske har gjort dåliga saker men de pressar mig hela tiden! Framtid - ja vet inte hur de blir med min framtid, ja vill skaffa en brud och starta företag inom kläder och bo där man kan vara ifred och slippa all problem leva livet och Må BRA!  Hare så bra där ute // F

Kommentarer
Postat av: Claudia:

hmm, ungerfär samma sak för mig du..

2009-11-18 @ 20:58:16
URL: http://littlebitofc.blogg.se/
Postat av: jennhy

Du måste våga lita på någon, trots att du blivit sårad mycket. Men att våga, är att komma vidare i livet, det är att ta sig till en annan plats. Man måste som sagt våga, för att ta sig vidare. Och när det gäller skolan ska du bara tänka positivt, säga till dig själv att du klarar det, för då gör du det.

2010-01-24 @ 03:38:17
URL: http://jennhys.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

roliga är att du förtjänar allt det här ! Alla dina fb tjejer du leke med, alla tror du är hur gullig som helst , skit bra kille ! HAHA. Du va otrogen 4 grr, hade telefon sex , camsex, bad tjejer skicka bilder på sig själva när dom pullade , på deras bröst , deras pussy. Du ringde tjejer 24/7 , o skriver sönder med tjejer. allt de gjorde du när du hade en tjej . Fatta inte vad du tänker med Firi. Du kommer aldrig bli en bra kille, NEVER. o sluta få folk att tro du är en bra kille, för den firi alla andra känner som känner dig i verkkligheten, är INGEN man vill ha i sitt liv ! :)

TAKE CARE BYE BYE ! :)

2011-10-20 @ 17:08:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0